Eberspächer

Fordelene med en Eberspächer varmer er åpenbare: Sett deg inn i varm bil, nyt fri sikt og kom trygt frem. Alt dette og samtidig beskytte miljøet, en forvarmet motor utsettes for mindre slitasje og bruker mindre drivstoff. Eberspächer parkeringsvarmer gir den perfekte kombinasjonen av luksus, komfort og sikkerhet.
Den nyeste generasjonen varmere avgir svært lave utslipp og er meget stillegående. Det lille ekstra drivstoffet varmeren bruker, tjener du raskt inn.Webasto

Parkeringsvarmere for bilen! +Fordi Webasto parkeringsvarmere er sanne multitalenter når det gjelder velværeklima! Finnes det noe bedre enn å sette seg inn i en varm bil på en kald dag i regn eller snø og kjøre avgårde med klar sikt? Eller å bli møtt med en lett, frisk bris som stryker gjennom kupéen på varme dager via ventilasjonsfunksjonen? Unn deg denne komforten og nyt 21°-følelsen i bilen – i enhver årstid!
Uansett om du kjører en småbil, en bil i mellomklassen, en bil i luksusklassen eller en varebil, har Webasto den ideelle parkeringsvarmeren for mer sikkerhet og eksellent velvære og komfort.